ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποσύρθηκε η Λεβάντε για Κουίνσι, ψάχνει σε Αγγλία και Τουρκία

Αποσύρθηκε η Λεβάντε για Κουίνσι, ψάχνει σε Αγγλία και Τουρκία
INTIME SPORTS

Η Λεβάντε μετά από συζητήσεις με την πλευρά του Κουίνσι έκανε πίσω και ο Γκανέζος άσος εξετάζει προτάσεις από την Τουρκία και την Αγγλία για να συνεχίσει τη καριέρα του.

Την ώρα που ο Κουίνσι λιάζεται και ξεκουράζεται στο Μαϊάμι έχοντας άδεια από τον Παναθηναϊκό έως τις 12 Ιουλίου ο εκπρόσωπος του προσπαθεί να βρει ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκανέζος γλιτώνοντας τους πράσινους από ένα ακόμη βαρύ συμβόλαιο μετά από αυτό του Μπουμσόνγκ.

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως και στις άλλες αποχωρήσεις οι πράσινοι είναι αυτοί που καίγονται και όχι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Κουίνσι, το ενδιαφέρον της Λεβάντε δεν προχώρησε. Οι δυο πλευρές είχαν κάποιες επαφές αλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε και έτσι ο Ισπανικός σύλλογος των Βύντρα, Σιμάο και Ίβανσιτς πλέον αποσύρθηκε από τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον ο εκπρόσωπος του Κουίνσι κοιτάζει σε Αγγλία, με τις Κάρντιφ και Κρίσταλ Πάλας να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και την Τουρκία προκειμένου να βρει που θα συνεχίσει την καριέρα του ο πελάτης του.

Ακόμα βέβαια δεν έχει κάτι προχωρημένο στα χέρια του και θα πρέπει να μιλήσει και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ