ΒΕΡΟΙΑ

Αποστολή ανάγκης με τρεις "μικρούς" η Βέροια

Αποστολή ανάγκης με τρεις "μικρούς" η Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποστολή ανάγκης με τρεις "μικρούς" της Κ20 συμπλήρωσε ο Θωμάς Γράφας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ, στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 1ης εξ' αναβολής αγωνιστικής της Super League.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βέροια, καθώς το ρόστερ παραμένει... λειψό μετά τις αποχωρήσεις - ενόψει και των επικείμενων αφίξεων. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, Θωμάς Γράφας, συμπεριέλαβε τρεις "μικρούς" από την Κ20 (Ράδης, Δόρης, Μαυριάς) για να συμπληρώσει 18άδα, ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ, στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 1ης εξ' αναβολής αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Θωμά Γράφα: Καντιμοίρης, Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Αρτσε, Δόρης, Λινάρδος, Κάλβο, Μαυριάς, Μιλίγεβιτς, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Βέροια πηγαίνει στη Λάρισα για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια κομβική αναμέτρηση για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς σε περίπτωση που φύγει με τη νίκη θα έχει βάλει από κάτω της δύο ομάδες στη μάχη για την παραμονή στη Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ