ΠΑΟΚ

Απόντες διεθνείς και Κωνσταντινίδης

Απόντες διεθνείς και Κωνσταντινίδης

Αρκετές απουσίες στη προπόνηση της Τρίτης μιας και δεν συμμετείχαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ αλλά και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που υπέστη θλάση α' βαθμού στη γάμπα και θα μείνει εκτός 10-15 μέρες

Εκτός αγωνιστικών πλάνων για 10-15 μέρες θα μείνει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο νεαρός, που είχε γίνει αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό, λόγω προβλήματος τραυματισμού, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση α' βαθμού στην αριστερή γάμπα και τίθεται εκτός για δύο εβδομάδες περίπου.

Από εκεί και πέρα στη προπόνηση της Τρίτης (19/3) δεν συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σίλντενφελντ, Λάζαρ, Ολίσε, Ιτάνζ, Πέλκας, Σταφυλίδης), με τον Αμπντούλ Καμαρά να αναμένεται να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας από την Τετάρτη μιας και δεν θα ενσωματωθεί τελικά με την αποστολή της Εθνικής Γουϊνέας.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και μασάζ ενώ αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ακολουθήσουν τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων οι Γιώργος Κατσικάς και Γιώργος Γεωργιάδης.

Αμφότεροι μπήκαν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ακολούθησαν σήμερα ιδιαίτερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ