ΙΝΤΕΡ

Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το προσβλητικό πλακάτ κατά του Ερναντέζ: "Ήταν λάθος κίνηση και καθόλου έξυπνο"

Το πλακάτ που ύψωσε ο Ντάμφρις με στόχο τον Ερναντέζ
Το πλακάτ που ύψωσε ο Ντάμφρις με στόχο τον Ερναντέζ

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το προσβλητικό πλακάτ που σήκωσε Ντένζελ Ντάμφρις κατά του Τεό Ερναντέζ, ο αμυντικός της Ίντερ απολογήθηκε για την πράξη του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Ντένζελ Ντάμφρις θέλησε να ξεσηκώσει τους οπαδούς της Ίντερ κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη φιέστα για το 20ό πρωτάθλημα, σηκώνοντας ένα πλακάτ που απεικόνιζε τον ίδιο να κρατάει με λουρί τον Τεό Ερναντέζ, που είχε τον ρόλο ενός σκύλου.

Το προσβλητικό πλακάτ προκάλεσε σάλο κι έντονες αντιδράσεις, με τον αμυντικό των "νερατζούρι" να απολογείται για τη χειρονομία του μέσω Instagram story.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

"Χθες ήταν η πιο όμορφη μέρα για μένα, για όλους τους παίκτες και όλους στο κλαμπ. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που παρευρέθηκαν κατά χιλιάδες στην παρέλαση.

Ήταν υπέροχο συναίσθημα να το γιορτάζω μαζί με όλους σας, σήμαινε τόσα πολλά για την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης κρατούσα ένα πανό που απείχε μια ακατάλληλη εικόνα. Είμαι ένας παίκτης που αγαπά την αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο, είναι ένα κρίσιμο κομμάτι σε κάθε παιχνίδι.

Συνειδητοποιώ ότι το να κρατάω ψηλά το πανό ήταν λάθος κίνηση εκ μέρους μου και καθόλου έξυπνο.

Ας προχωρήσουμε στην εστίαση σε αυτή που ήταν η πιο εκπληκτική σεζόν για την Ίντερ. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη την υποστήριξή σας αυτή τη σεζόν και για τις χθεσινές γιορτές, δεν θα τις ξεχάσω ποτέ".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ