ΣΤΗΜΕΝΑ

Απολογήθηκαν οι μισοί

Απολογήθηκαν οι μισοί
INTIME SPORTS

Απολογήθηκαν την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, οι ομάδες που εμπλέκονται στα "ύποπτα" παιχνίδια. Διαβάστε ποιες πήραν αναβολή για την Δευτέρα

Την πόρτα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και Football League 2, πέρασαν την Πέμπτη οι ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής που εμπλέκονται στα "ύποπτα" παιχνίδια, ούτως ώστε να απολογηθούν μετά τις διώξεις που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Την Πέμπτη λοιπόν απολογήθηκαν οι Θρασύβουλος, Διαγόρας, Πανθρακικός, Ιωνικός (για την μια από τις δύο υποθέσεις του) και Δόξας Δράμας, ενώ την Δευτέρα (3/10) θα απολογηθούν οι Αγροτικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Αετός Σκύδρας, Δόξας Κρανούλας, Ρόδος και Ιωνικός (η δεύτερη του υπόθεση).

Μάρτυρας ήταν και πάλι ο γνωστός νομικός Αλέξης Κούγιας ο οποίος κατέθεσε όσα γνώριζε για κάθε μια υπόθεση που εκδικάστηκε.

Για την υπόθεση του Θρασύβουλου, ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: " Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης. Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης. Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δεν θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για κ. Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε. Μέσα στον Θρασύβουλο υπάρχουν και κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλου".

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας της Φυλής, δια του δικηγόου Αργύρη Λίβα,υποστήριξαν ότι δεν έχουν ακόμα καταλάβει για ποιο λόγο έχει κληθεί η ΠΑΕ Θρασύβουλος από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία σαφής κατηγορία.

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος είπε: " Είχα πάει καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Η ΚΕΔ με όρισε σε τρία ακόμα παιχνίδια μετά από αυτό. Αυτό δείχνει ότι πήγα καλά στο παιχνίδι εκείνο".

"Διαγόρας και Ηλιούπολη βρόμικες ομάδες"

Για την υπόθεση του Διαγόρα ο κ. Κούγιας είπε: " Ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες".

Ο δικηγόρος του κ. Χρυσοχοΐδη, ανέφερε πως ο πελάτης του ήθελε να απεμπλακεί από το Διαγόρα καθώς " ήταν αιχμάλωτος καταστάσεων".

Ο Γιώργος Πουλόπουλος τόνισε: " Δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο ο Νικολόπουλος (σ.σ. παίκτης Ηλιούπολης). Παρακάλια πάντα υπάρχουν, καμιά φορά σε πιέζουν κιόλας. Τον αγώνα δεν τον δώσαμε, παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα και χάσαμε 2-1".

Ο διαιτητής Γιώργος Σέγγος ανέφερε: " Τη χρονιά που τέλειωσε ήμουν ο παλαιότερος διαιτητής της κατηγορίας και στον αγώνα αυτό υπήρχε παρατηρητής. Έχω εξοργιστεί γιατί διασύρομαι εδώ και ένα τρίμηνο, για ένα παιχνίδι που δε μου διαμαρτυρήθηκε κανείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εδώ".

Ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης, είπε: " Στο ματς με την Ηλιούπολη κανείς δε με ενόχλησε. Τώρα ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα, δεν μπορώ να πω σε 18 χρονών παιδιά να καθίσουν να χάσουν".

Για τον αγώνα του Ιωνικού με τον Πανθρακικό, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως δεν ξέρει τίποτα. Είπε όμως πως ο Ιωνικός μετά το Χρήστο Κανελλάκη άλλαξε. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ιωνικός με όσα έχουν κατηγορηθεί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρος Σαββάκης, ανέφερες: " Στην Κομοτηνή έχουμε κάνει πολλά, όπως το γήπεδο. Άδικα μας εμπλέκουν. Παίζουν χρήματα στο στοίχημα σε αγώνες μας αλλά δεν ήταν τα αποτελέσματα αυτά που ήθελαν τα πονταρίσματα".

Για την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως γνωρίζει προσωπικά τον κ. Σάμιο και τον χαρακτήρισε αξιόπιστο άτομο. Τον διαιτητή του παιχνιδιού τόνισε ότι δεν τον γνώριζε ενώ πρόσθεσε ότι αν ήθελε ο Τσακογιάννης μπορούσε να βάλει την ομάδα του να χάσει.

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας κ. Σάμιος ο οποίος ήταν εκνευρισμένος τόνισε: " Αισθάνομαι θλίψη που βρίσκομαι εδώ καθώς με βάλατε στο τσουβάλι με τους άλλους γιατί παίξαμε με την Ηλιούπολη. Είμαι πλοιοκτήτης και απόφοιτος της νομικής με άριστα. Καμία κατηγορία δεν υπάρχει σε βάρος μου".

Επίσης, ο κ. Σάμιος ανέφερε: " Ένας παράγοντας με κάλεσε σε μια πλατεία να συναντηθούμε, είναι κακό αυτό; Ο Τσακογιάννης με ρώτησε αν "καίγομαι" για το παιχνίδι και του είπα ότι θα το πάρω κανονικά. Με συνοδεία φύγαμε από την Ηλιούπολη.

φάγαμε ξύλο και στο ημίχρονο και στο τέλος. Έχουν γραφτεί αυτά στον Τύπο. Μου κάνετε επαγγελματική ζημιά, εγώ αύριο θα πάω στην Κορέα και μου προκαλείτε ζημιά με αυτά που κάνετε. Θέλω μια συνομιλία μου, σας προκαλώ να μου φέρετε".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ