STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 0-0: Έκανε και στους δύο

Φάση από την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος για την 5η αγωνιστική των playouts /26-04-2021
Φάση από την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος για την 5η αγωνιστική των playouts /26-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Βόλο για την 5η αγωνιστική των playouts με τις δύο ομάδες να μένουν ικανοποιημένες από το βαθμό.

Ισόπαλο (0-0) έληξε το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playouts ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Βόλο με το τελικό αποτέλεσμα να αρέσει και στους δύο αλλά για διαφορετικό λόγο.

Οι μεν γηπεδούχοι με τον πόντο που πήραν εξασφάλισαν την παραμονή καθώς έφτασαν στους 31 βαθμούς, που είναι το "ταβάνι" που μπορούν να πιάσουν ΟΦΗ και Παναιτωλικός με μόνο μια εκ των δύο ομάδων να μπορεί να τους ξεπεράσει αφού έχουν να παίξουν και μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα της Ριζούπολης όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία τόσο με κάποιον εκ των δύο όσο και σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία.

Από την άλλη ο Βόλος με τον πόντο έφτασε τους 40 βαθμούς και είναι στο +5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει ένα βαθμό στα δύο ματς που απομένουν για να πάρει την 7η θέση στη Super League Interwetten που είναι και ο στόχος που έχουν θέσει οι ιθύνοντες της ομάδας της Μαγνησίας.

ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τις καλύτερες, μια στο πρώτο και μία στο δεύτερο τις είχε ο Απόλλων Σμύρνης με τους Ιωαννίδη και Μπεντινέλι. Η πρώτη ήταν άστοχη και στη δεύτερη ήταν εκεί ο Γκαραβέλης για να σώσει την ομάδα της Μαγνησίας.

Από την άλλη ο Βόλος ήταν αυτός που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη άνεση και ανά διαστήματα είχε μόνο αυτός τη μπάλα στα πόδια του. Δεν μπορούσε όμως να απειλήσει και μέχρι ένα σημείο και μετά η όποια απειλεί προς την εστία του Βέρχουλστ ερχόταν μόνο με μακρινά σουτ εκτός περιοχής τα οποία δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Συνολικά οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες τελικές, εννιά, εκ των οποίων οι δύο στην εστία αλλά στο σύνολο και των 18 τελικών που έκαναν Απόλλων Σμύρνης και Βόλος όπως φαίνεται στο γράφημα της Opta δεν είχαν συνολικά 1 xgoal.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Αν μια ομάδα θα μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης αυτή ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος είχαν περισσότερο ουσιαστικές ευκαιρίες με κυριότερη όλων τη φάση του Μπεντινέλι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το σουτ με τον Γκαραβέλη να λέει όχι και να κρατάει το μηδέν στην εστία του με αποτέλεσμα να στερεί τους γηπεδούχους από μια νίκη χρυσάφι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ