ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Παραμένει ο Μονεμβασιώτης, συνεχίζει με χαμηλό μπάτζετ

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου, καθώς δεν βρέθηκε αγοραστής για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κανονικά στη Super League 2 με χαμηλό μπάτζετ η "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Με την υπάρχουσα μετοχική του σύνθεση θα πορευθεί ο Απόλλων Σμύρνης στη Super League 2. Η διορία που είχε ορίσει η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ως deadline για την εκδήλωση ενδιαφέροντος απόκτησης των μετοχών πέρασε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να αγοράσει την ομάδα.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Αμερική και θα επιστρέψουν τον Αύγουστο, ωστόσο έχουν δώσει τα "κλειδιά" σε μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα τρέξει όλες τις διαδικασίες για να μην τεθεί η ΠΑΕ σε καθεστώς εκκαθάρισης (και παίξει στη Γ' Εθνική).

Παράλληλα θα τρέξουν και τη σύνθεση της νέας ομάδας για την επόμενη χρονιά, η οποία θα έχει χαμηλό μπάτζετ, όπως έχει επισημάνει η ομάδα στις πρώτες της ανακοινώσεις. Το πρώτο βήμα είναι η πρόσληψη του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, καθώς ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες παρελθόν από την ομάδα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ