ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Πάει για την υπέρβαση με Μπρούνο Άλβες

Ο Μρούνο Άλβες με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Μρούνο Άλβες με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε INTIME

Τη μεγάλη έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον Μπρούνο Αλβες, με τον Πορτογάλο αμυντικό να επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 16χρόνια.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη "βόμβα", πραγματοποιώντας μία σπουδαία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από 16 χρόνια για λογαριασμό της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο 39χρονος στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα ύστερα από τρεις σεζόν στη Serie A, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα και προβάρει ήδη την κυανόλευκη φανέλα. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, μπορεί τον Φεβρουάριο να μπαίνει στο 40ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Πορτογάλος θα έρθει στη χώρα μας, αφού έχει αγωνιστεί ξανά στη Super League και συγκεκριμένα τη σεζόν 2004/05 ως δανεικός από την Πόρτο στην ΑΕΚ. Με τη φανέλα της Ένωσης κατέγραψε σε 43 συμμετοχές ένα γκολ και μία ασίστ.

Επίσης, κατά το παρελθόν έχει περάσει επίσης, από Πόρτο, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι και Ρέιντζερς, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Πάρμα σε 19 ματς, με απολογισμό ένα γκολ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ