ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Με απουσίες στην Κρήτη για να τα παίξει όλα για όλα

Ο Τσιλούλης στην αναμέτρηση του Απόλλωνα
Ο Τσιλούλης στην αναμέτρηση του Απόλλωνα INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ταξίδεψε στην Κρήτη για το ματς του Σαββάτου (9/4) με αντίπαλο τον ΟΦΗ με αρκετές απουσίες καθώς ο Τεννές δεν έχει στη διάθεση του τους Παπαγεωργίου, Τσιλούλη, Γιαννιώτα, Σίγκνεβιτς και Παμλίδη.

Ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού την ώρα που η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΟΦΗ και μείωσε τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στους πέντε βαθμούς με την ομάδα της Ριζούπολης να μένει ζωντανή στη μάχη που δίνει για να πάει τουλάχιστον στο μπαράζ της παραμονής.

Για να το καταφέρει αυτό όμως θα πρέπει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί και από παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ (9/4, 18:15 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24).

Ένα ματς στο οποίο θα παραταχθεί με απουσίες όμως καθώς η "ελαφρά ταξιαρχία" δεν υπολογίζει, για διάφορους λόγους, για την αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" τους Παπαγεωργίου, Τσιλούλη, Γιαννιώτα, Σίγκνεβιτς και Παμλίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts, του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Σάββατο, 9/4/2022, 18:15).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Βιτλή, Κραγιόπουλο, Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Φερνάντες, Εμπακόγκου, Ντάουντα, Ιωαννίδη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ