ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Με ανεβάσμένη ψυχολογία κόντρα στον Ιωνικό

Απόλλων Σμύρνης: Με ανεβάσμένη ψυχολογία κόντρα στον Ιωνικό
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε χωρίς επιπλέον προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/2) με τον Ιωνικό εκτός έδρας, ένα ματς στο οποίο θα ψάξει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά την επικράτηση του επί της Λαμίας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/2) τον Ιωνικό και πάλι εκτός έδρας και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έχει κάποια προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στη Νίκαια καθώς εκτός έχει μείνει ο τιμωρημένος Ντεντάκης και ο τραυματίας Μπρούνο Άλβες ενώ εκτός αποστολής για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε ο Βέρχουλστ ο οποίος έχει κληθεί σε απολογία την Πέμπτη (24/2) και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ριζούπολης.

Από εκεί και πέρα ήδη παρελθόν αποτελεί ο Ολλανδός, Ρατζίβ Βαν Λα Πάρα, ο οποίος κατέγραψε 19 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ιωνικό (Τετάρτη, 23/2/2022, 19:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Κότσαρη, Σορκάν, Λισγάρα, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ρατζίβ Bαν Λα Πάρα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ