STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Μουνιέ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Μουνιέ
O Αντονί Μουνιέ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στην απόκτηση του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι με κάθε επισημότητα ο Αντονί Μουνιέ, με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9) την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό το καλοκαίρι, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League Interwetten και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 32χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγρινίου για λίγο διάστημα, καθώς υπέγραψε με τα "καναρίνια" τον περασμένο Γενάρη. Ο Μουνιέ μέτρησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μια ασίστ, ενώ εκτός ελληνικών συνόρων έχει αγωνιστεί με τη Μπολόνια, την Αταλάντα, τη Μονπελιέ, τη Σεντ Ετιέν, τη Νις και τη Λυών. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κληθεί και στην Εθνική Γαλλίας Ελπίδων.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης (30/09) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ κι ο 19χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Στουρνάρας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντονί Μουνιέ. Γεννημένος στις 27/9/1987, στη Γαλλία, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Αταλάντα, Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν, Νις και Λιόν. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ-21".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων: Υπέγραψε ο Στουρνάρας
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ