ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Φερνάντες και Εμπακογκού, τέλος ο Ματέι

Ο Φλορεντίν Ματέι κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 5 Αυγούστου 2021
Ο Φλορεντίν Ματέι κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 5 Αυγούστου 2021 APOLLON FC

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε το Σάββατο (19/2) τη λύση της συνεργασίας του με τον Φλορεντίν Ματέι, καθώς και τις δύο νέες προσθήκες της ομάδα, τους Μανουέλ Φερνάντες και Τζέρι Εμπακογκού.

Με δύο νέες μεταγραφές ενισχύθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε το Σάββατο (19/2) την απόκτηση του 36χρονου μεσοεπιθετικού, Μανουέλ Φερνάντες, καθώς και τον Νιγηριανό επιθετικό, Τζέρι Εμπακογκού.

Την ίδια στιγμή η Ελαφρά Ταξιαρχία έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Φλορεντίν Ματέι, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Ριζούπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).

Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα).

Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ