ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος 0-4: Πρόκριση με Άλμπεργκ και Σιντί Αλί

Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος 0-4: Πρόκριση με Άλμπεργκ και Σιντί Αλί
MOTIONTEAM

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, με τους Άλμπεργκ και Σιντί Αλί να πετυχαίνουν από δύο γκολ, κι εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων Πόντου υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στην Καλαμαριά για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και οι "κυανέρυθροι" είχαν εύκολο έργο.

Πήραν τη νίκη με 4-0 κι εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση (των 16) της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστές για τον "Ιστορικό" οι Ρόλαντ Άλμπεργκ και Σοφιάν Σιντί Αλί¨, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ έκαστος. Μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξη του ματς, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Τσιλούλης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σαμαρά στην μεγάλη περιοχή, ο Άλμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος ανοίγοντας το σκορ.

Στο 41ο λεπτό ο Πανιώνιος έφθασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Σιντί Αλί υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Τσιλούλη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήλθε και το 0-3.

Στο 47' ο Σιντί πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του. Το τελικό σκορ (0-4) διαμόρφωσε ο Ρόλαντ Άλμπεργκ με εξαιρετικό τελείωμα μετά από όμορφη κάθετη του Πίρις στο 68'.

Ο Πανιώνιος (6 βαθμοί) προκρίθηκε στην επόμενη φάση, καθώς την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ (3 βαθμοί) κι ο Απόλλων Πόντου (3 βαθμοί) θα διεκδικήσουν την άλλη θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75' Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69' Σπόλιαριτς), Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69' Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (70' Τσιλούλης), Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί (70' Σπιριντόνοβιτς), Καμαρά (53' Σεράφ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 30/10

ΑΕΛ - Ηρόδοτος 4-1 (22', 68' Νούνιτς, 56', 62' Μπαργκάν / 79' πεν. Μασάντο)

Τετάρτη 31/10

Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος 0-4 (15', 68' Άλμπεργκ, 41', 47' Σιντί Αλί)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Πανιώνιος 6 (6-0)

2. ΑΕΛ 3 (4-3)

3. Απόλλων Πόντου 3 (1-4)

4. Ηρόδοτος 0 (1-5)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (5/12)

Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ

Ηρόδοτος - Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ