EUROPA LEAGUE

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Το 1-0 ο Ζάνγκα με τετ α τετ

Ο Ράνχελο Ζάνγκα του Απόλλωνα Λεμεσού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
Ο Ράνχελο Ζάνγκα του Απόλλωνα Λεμεσού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ράνχελο Ζάνγκα άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στον Ολυμπιακό μόλις στο 18', με τους Κύπριους να έχουν ήδη ένα γκολ που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Ο Απόλλων Λεμεσού έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού στο πρώτο 20λεπτο και τελικά ο Ράνχελο Ζάνγκα ήταν ο σκόρερ για το 18', αφού το πρώτο γκολ δεν μέτρησε, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τα playoffs του Europa League.

Στο 13', ο Ιωάννης Πίττας σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας των "ερυθρολεύκων".

Δεν συνέβη το ίδιο όταν σε σουτ των γηπεδούχων η μπάλα κόντραρε στα σώματα των Παπ Αμπού Σισέ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καταλήγοντας στον Ζάνγκα. Ο επιθετικός των Κυπρίων νίκησε τον Τόμας Βατσλίκ στο τετ α τετ κι άνοιξε το σκορ.

TAGS EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ