SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Λάρισας - ΠΑΟΚ Β' 2-1: Φινάλε στη σεζόν με ήττα για τον Δικέφαλο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΠΑΟΚ Β'
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΠΑΟΚ Β' INTIME

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε τον ΠΑΟΚ Β' 2-1 στη Φιλιππούπολη, αλλά η νίκη δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στη Super League 2. Σταματής και Καραμοκό σκόραραν για τους Θεσσαλούς, μείωσε ο Τζίμας σε 2-1.

Ο ΠΑΟΚ Β' ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με ήττα στη Super League 2, γνωρίζοντας την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη με 2-1. Το παιχνίδι αυτό δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, εκτός αν "απενεργοποιήσουν" την ποινή έξι βαθμών.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σταματή στο δεύτερο λεπτό και ο Καραμοκό ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 39'. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μείωσαν σε 2-1 στο 52' με τον Τζίμα, έπειτα από ασίστ του Ουεντραόγκο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β' τερμάτισε στην όγδοη θέση, έχοντας 44 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας τερμάτισε 16ος με 29 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Τζίμας.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ