ΡΟΜΑ

Αποκάλυψη Πελεγκρίνι: "Ο Μανωλάς ήταν ο μόνος που έλεγε ότι θα φάμε τέσσερα γκολ από την Μπαρτσελόνα"

Ο Κώστας Μανωλάς σε αγώνα της Ρόμα με την Σαμπντόρια
Ο Κώστας Μανωλάς σε αγώνα της Ρόμα με την Σαμπντόρια © 20216 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, αποκάλυψε ότι ο Έλληνας διεθνής δεν πίστευε ότι οι "τζαλορόσι" θα καταφέρουν να επικρατήσουν της Μπαρτσελόνα το 2018 στα προημιτελικά του Champions League, με τον ίδιο μάλιστα να πετυχαίνει και το τρίτο γκολ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα.

Τρεισήμισι περίπου χρόνια μετά τη σπουδαία νίκη της Ρόμα στο Ολίμπικο με 3-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, ο αρχηγός των "τζαλορόσι" και πρώην συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά μίλησε για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια πριν από το μεγάλο ματς.

Ο 25χρονος συγκεκριμένα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορούσε τον Έλληνα διεθνή και νυν αμυντικό της Νάπολι. Μιλώντας στο Players Tribune ανέφερε ότι παρότι το κλίμα ήταν καλό και όλοι στην ομάδα πίστευαν ότι νικήσουν τους "μπλαουγκράνα", ο μόνος που δεν πείστηκε ήταν ο Μανωλάς.

Αντίθετα, ο στόπερ των "παρτενοπέι" ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξος, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι η ομάδα θα δεχόταν τέσσερα γκολ: "Όλοι στην ομάδα σκεφτόμασταν ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και μόνο ο Μανωλάς έλεγε το αντίθετο. Έλεγε ότι θα φάμε 4 γκολ από τη Μπαρτσελόνα. Πάντα αυτό έκανε, έλεγε το αντίθετο".

Ωστόσο, η "μοίρα" έπαιξε όμορφο παιχνίδι στον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος όχι μόνο διαψεύστηκε πανηγυρικά, αλλά ήταν κι εκείνος που πέτυχε το τρίτο γκολ της Ρόμα, συμβάλλοντας στην πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ