ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Αποκάλυψη Equipe: "Ο Ράμος παίρνει από την Παρί έξι εκατ. ευρώ ανά σεζόν"

Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Equipe αποκάλυψε την οικονομική συμφωνία του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα λαμβάνει ανά σεζόν έξι εκατ. ευρώ.

Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να έχει ενταχθεί στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Παριζιάνων. Τα προβλήματα τραυματισμού σε γόνατο και γάμπα, αλλά και οι υποτροπές που υπέστη τον κρατούσαν παραγκωνισμένο, με τη θητεία του να αρχίζει ουσιαστικά στις 9 Νοεμβρίου, όταν και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Γενικότερα η μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση του 35χρονου έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο των Παριζιάνων, καθώς και στους φίλους της ομάδας, με την αποκάλυψη της Equipe για το συμβόλαιο του πολύπειρου στόπερ να τον επαναφέρει εκ νέου στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδα, ο Ράμος λαμβάνει ετησίως από την Παρί έξι εκατ. ευρώ, τα μισά δηλαδή απ' ό,τι έπαιρνε στη Ρεάλ. Υπενθυμίζεται μάλιστα, ότι όπως ανέφεραν ισπανικά Μέσα η ομάδα εξέταζε το ενδεχόμενο για πρόωρο "διαζύγιο".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ