ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απογοήτευση στον Απόλλωνα

Απογοήτευση στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Σκεπτικισμός επικρατεί στον Απόλλωνα για την ήττα από τον Πανιώνιο και την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Aπογοήτευση επικρατεί στον Απόλλωνα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Ριζούπολης τα έχουν με τον διαιτητή Αμπάρκιολη, ο οποίος εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων με τις αποφάσεις του.

Αποκορύφωμα αποτελεί το πέναλτι που έδωσε σε μαρκάρισμα του Κανακούδη πάνω στον Ντούνη το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες του Απόλλωνα. Μετά από αυτό ο κόσμος άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του Αμπάρκιολη κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όσο και να προσπάθησαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στην επανάληψη. Ό,τι και να έκανε ο Λόρι Σάντσεζ, από τον πάγκο δεν έφερε αποτελέσματα.

Ο Απόλλωνας πίεσε, εκμεταλλευόμενος και την οπισθοχώρηση του Πανιωνίου, ωστόσο δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ μπροστά από την εστία του Ανέστη.

Μετά την ήττα ο Απόλλωνας παρέμεινε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και περιμένει τα σημερινά αποτελέσματα για να δει αν θα διατηρήσει ή θα μειωθεί η διαφορά από τις ομάδες που είναι κάτω από αυτόν.

Πλέον, όλα τα ματς είναι "τελικοί" για τον Απόλλωνα αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστική με την Βέροια στην πόλη της Ημαθίας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ