ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο
Σισοκό INTIME SPORTS

Έντονες αποδοκιμασίες στο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Βέροια. Τελειώνει του Καζιγιάμα.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από την Βέροια εκτός έδρας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και να ετοιμάζει... εκκαθαρίσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκό δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή των πράσινων, η οποία ήρθε στην Αθήνα λίγο μετά τις 01:30 αεροπορικώς.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν περίπου 10-20 οπαδοί του Παναθηναϊκού που περίμεναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους αποδοκίμασαν έντονα, με 2-3 παίκτες να συγκεντρώνουν τα περισσότερα πυρά.

Δεν συνέβη κάτι άλλο όμως και η αποστολή αποχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το "πρόβλημα" όμως, για ορισμένους, θα προκύψει από την Δευτέρα, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να έχει πάρει απόφαση πως θα τελειώσει κάποιους, όπως έγινε και με τον Κατσουράνη.

Τελειώνει του Καζιγιάμα

Η υπόθεση απόκτησης του 27χρονου άσου Καζιγιάμα φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος της, με τα Ιαπωνικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως Παναθηναϊκός και Τόκιο τα βρήκαν.

Εκείνο που απομένει πλέον είναι να έρθει στην Ελλάδα ο Καζιγιάμα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια να ξεκινήσει προπονήσεις με τους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει κεφάλια ο Αλαφούζος!, Ρότσα: "Δεν ψάχνουμε άλλοθι, ήμασταν κακοί", Σαρδάμ γ...σετα, Μαρίνος: "Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ