ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αποδοκιμασίες σε Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ

Αποδοκιμασίες σε Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ

Η Ρεάλ συνέτριψε με 10-2 τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο πριν την έναρξη του ματς αλλά και στα πρώτα λεπτά αυτού ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς τον Ράφα Μπενίτεθ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Την ώρα που η Ρεάλ υποδεχόταν στο "Μπερναμπέου" τη Ράγιο Βαγιεκάνο, 15.000 χιλιόμετρα μακριά της - στη Γιοκοχάμα, στην Ιαπωνία - η Μπαρτσελόνα κατακτούσε απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όλα έχουν πέσει μαζεμένα στους "μερένγκες" και το κλίμα είναι βαρύ, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Copa del Rey λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ στο ματς με την Κάντιθ.

Χωρίς να γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει - τα δέκα γκολ της Ρεάλ επί της Ράγιο - με την ανάγνωση από τα μεγάφωνα του ονόματος του τεχνικού της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, πριν την έναρξη οι οπαδοί των "μερένγκες" ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και σφυρίγματα.

Αποδοκιμασίες - σε μικρότερη κλίμακα - ακούστηκαν κι όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκαν τα ονόματα των Ράμος, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες και Κριστιάνο. Στο έβδομο λεπτό τους ματς ακούστηκαν κι αποδοκιμασίες κατά του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Πέρεθ, παραιτήσου", ήταν το σύνθημα. Οι πρώτες απαιτήσεις παραίτησης του Πέρεθ ακούστηκαν για πρώτη φορά μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, στις 21 Νοεμβρίου. Πλέον, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο "Μπερναμπέου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ