ΠΑΟΚ

Αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα

Αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα
ΠΑΟΚ, φίλαθλοι INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα άκουσαν από οπαδούς του που μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια, μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την προτελευταία αγωνιστική των play off.

Όλα κυλούσαν ήρεμα στην Τούμπα, ώσπου ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν έξω από αυτή. Στην θέα τους ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, χωρίς, ωστόσο, να δημιουργηθεί κάτι περισσότερο, αφού ήταν πολύ καλά και αποδοτικά τα μέτρα που έλαβε η ΠΑΕ.

Τα περισσότερα άκουσαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Παναγιώτης Γλύκος, οι οποίοι αν και δεν αγωνίστηκαν έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών. "Παίρνετε εκατομμύρια και δεν κάνετε τίποτα", ήταν το κεντρικό... σύνθημα των αποδοκιμασιών, ενώ στον Γιάννη Σκόνδρα είπαν: " Εντάξει; Μπήκε το μηνιάτικο από τον Ιβάν; Μας έχετε φάει το μεδούλι".

"Κράξιμο" σε Καραμάνο και Κατσουράνη

Από το στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν έλειψαν και οι παίκτες του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Καραμάνος τα άκουσε για τα καλά, λόγω του πανηγυρισμού του στην φάση του γκολ: "Μόνο εδώ τα κάνεις αυτά! Στην Τούμπα μόνο πανηγυρίζεις έτσι κ...Ολυμπιακέ!".

Τέλος, ο Κώστας Κατσουράνης δεν πέρασε απαρατήρητος από τον κόσμο που ήταν μαζεμένος, αφού κανείς δεν φαίνεται να ξέχασε την απουσία του από τον περσινό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ