ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Αποχώρησε οριστικά ο Γιώργος Φοιρός

Αποχώρησε οριστικά ο Γιώργος Φοιρός
φοιρος INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελούν από τον Διαγόρα ο Γιώργος Φοιρός και ο γυμναστής Νίκος Μαντικός

Ο έμπειρος τεχνικός εδώ και αρκετό καιρό είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο και τώρα μετά την λήξη του πρωταθλήματος έπεσαν οι τίτλοι του τέλους ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο τέως πλέον τεχνικός του Διαγόρα, Γιώργος Φοιρός αναφερόμενος στην αποχώρησή του από την ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά: "Νομίζω πώς αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Το συμβόλαιο μου λήγει τώρα. Πριν από ένα μηνά δέχθηκα την επίσημη πρόταση της διοίκησης να παραμείνω στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ζύγισα όμως την κατάσταση και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την θέση μου. Ομολογώ πώς πέρα από την καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά , είχαμε μια πετυχημένη πορεία . Ο αρχικός μας στόχος όταν ορθά που ήταν να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία γρήγορα επιτεύχθηκε.

Για μένα κλείνει ένας κύκλος αλλά παράλληλα θα πρέπει κι ο Διαγόρας να οργανωθεί για την νέα σεζόν που έρχεται ούτως ώστε να σχεδιάσει και να προγραμματίσει για αυτά που έρχονται. Εύχομαι ο Διαγόρας να φτάσει σε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες κι εγώ θα ψάξω την τύχη μου κοντά στην γενέτειρα μου"



.

Εκτός, όμως από τον Γιώργο Φοιρό, παρελθόν από την ομάδα, μετά από τέσσερα χρόνια, αποτελεί και ο γυμναστής Νίκος Μαντικός.

Ο Νίκος Μαντικός αποχωρώντας θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την τετράχρονη συνεργασία με γραπτή δήλωση του στην οποία αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

"Θεωρώντας ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στην μεγάλη οικογένεια του Διαγόρα πήρα την απόφαση να σταματήσω εδώ, τώρα που όλα είναι υπέροχα αλλά και τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους που συνεργάσθηκα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω:

Τον μεγαλομέτοχο κ. Κώστα Χρυσοχοϊδη και τους συνεργάτες του στην διοίκηση. Τους προπονητές Ντανιέλ Μπατίστα, Παύλο Δερμιτζάκη και Γιώργο Φοιρό. Τους συνεργάτες μου στον αγωνιστικό τομέα Πέτρο Ρουτζιέρη, Νίκο Αλεξανδρίδη. Όλους τους παίκτες που θήτευσα μαζί τους και φυσικά τους φιλάθλους του ιστορικότερου σωματείου της πόλης για την άψογη συνεργασία.

Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Είστε ένα υγιές κομμάτι από την ζωή μου. Είμαι ένα κομμάτι του Διαγόρα και πάντα στην διάθεση της διοίκησης για ότι χρειαστεί στο μέλλον"



.

Πλέον η διοίκηση του Διαγόρα αναζητεί τον νέο προπονητή της ομάδας ο οποίος θα προτείνει και θα σχεδιάσει με τους συνεργάτες του το γρηγορότερο το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV.














TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ