ΑΕΚ

Αποχώρησε ο Ρίκκα, δοκιμή με Τσίτα!

Αποχώρησε ο Ρίκκα, δοκιμή με Τσίτα!
Τσίτας INTIME SPORTS

Συνεχίζει τις δοκιμές ο Έβαλντ Λίνεν για τον αντικαταστάτη του Πετρόπουλου στο ματς με την Κέρκυρα. Μετά τον Φουρτάδο, πήρε σειρά ο Τσίτας. Αποχώρησαν από την προπόνηση Ρίκκα και Σταματής.

Ο Θωμάς Τσίτας ήταν ο παίκτης που πήρε σήμερα θέση δίπλα στον Φούντα, στην άσκηση κατοχής μπάλας που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα και αποτέλεσε το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.

Από την άλλη, το πρόβλημα του Αντώνη Ρίκκα, έφερε στο σχήμα τον Φέτση μαζί με τους Μητρόπουλο και Κορδέρο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας έμεινε ο Σωκράτης Τσουκαλάς, καθώς ο Βαλεντίνος Βλάχος δεν προπονήθηκε λόγω αποθεραπείας.

Διαβάστε εδώ για την απολογία του Χρήστου Αρκούδα την Τετάρτη (13/2). Δεν παραιτήθηκε από το δεύτερο δείγμα ο παίκτης.

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Ρίκκα

Ο μέσος της ΑΕΚ αποχώρησε από την σημερινή (8/2) προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Το ίδιο και για τον Σταματή που δέχθηκε χτύπημα στην μέση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο.

Πλέον, ο αρχηγός της ΑΕΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα. Όσον αφορά τον Βαλεντίνο Βλάχο, έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτουείναι προγραμματισμένη για τις 11.30.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ