Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί από την Πεύκη ο Μονεμβασιώτης

Αποχωρεί από την Πεύκη ο Μονεμβασιώτης
πευκη

Tην πρόθεση του να αποχωρήσει από την προεδρία της Πεύκης ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Η Πεύκη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας.
" Μετά από 20 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με τα διοικητικά του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης, είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αποφάσισα να παραιτηθώ από το αξίωμα του προέδρου του σωματείου. Οι λόγοι της παραίτησης είναι προφανείς. Η αποτυχία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπου το σωματείο δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους του, είναι αποκλειστικά δικής μου ευθύνης και μόνο.

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τους ελάχιστους φίλους που βοήθησαν στην προσπάθειά μου αυτή. Εύχομαι στα τμήματα και στα μέλη του σωματείου καλή επιτυχία και τους δηλώνω ότι θα βρίσκομαι κοντά σε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει γνώμονα το συμφέρον του αγαπημένου μας σωματείου

", αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου της Πεύκης.

Αθηναϊκός

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Αθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον Νηρέα. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα θέλουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ολυμπιακός Λιοσίων

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία αναζητά ο Ολυμπιακός Λιοσίων κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο. Η ομάδα των Δεναξά-Ξυνοτρούλια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Πανηλειακός

Τις δοκιμές παικτών εν όψει της νέας σεζόν άρχισαν στον Πανηλειακό, όπου ο στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Γιάννης Γεωργαράς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες της περιοχής, ενώ το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η αναζήτηση ταλέντων και στην συνέχεια να αναζητηθούν παίκτες με εμπειρία ώστε να πλαισιώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ