ΣΤΗΜΕΝΑ

Αποχωρεί από την διαιτησία ο Σέγκος

Αποχωρεί από την διαιτησία ο Σέγκος

O 37χρονος διαιτητής Γιώργος Σέγκος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Σέγκος, αναφέρει ότι προτιμάει να μην συνεχίσει στο ποδόσφαιρο όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ψόγο που του αποδίδεται.

Ο Γιώργος Σέγκος αναφέρει στην δήλωση του:

" H αναφορά του ονόματός μου στα υπό δίωξη πρόσωπα ήταν ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με προβλημάτισε πάρα πολύ. Σ' ένα λεπτό ένιωσα όλα αυτά που έχτιζα τόσο χρόνια να απειλούνται με κατάρρευση. Eπειδή για μένα ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα η αξιοπρέπειά μου, η ηθική μου κι η αποδοχή μου από την κοινωνία του ποδοσφαίρου, αλλά και ευρύτερα, αποφάσισα να μη συμμετάσχω σε καμία αθλητική δραστηριότητα (σεμινάρια διαιτησίας, αγώνες κ.τλ.), μέχρι να εξαφανιστεί, όπως είμαι βέβαιος, κάθε ψόγος που μου αποδίδεται.

Eτσι θα μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα με τις ίδιες συνθήκες που το έκανα όλα αυτά τα χρόνια, κοιτάζοντας όλους στα μάτια κι υπηρετώντας το τίμιο, αξιόπιστο και ειλικρινές ποδόσφαιρο".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ