ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Βελλής

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Βελλής
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι παραχωρεί τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Απόλλων ο Σταμάτης Βελλής είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία.

Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/4/2014) ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής. Ο ισχυρός άνδρας λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ότι παραχωρεί τις μετοχές του είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές των "κυανόλευκων".

Ο κ. Βελλής συναντήθηκε στην αίθουσα τροπαίων με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τους οποίους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και παράλληλα τους ενημέρωσε εκ νέου για την πρόθεση του. Κάτι που σίγουρα δημιούργησε προβληματισμό στους περισσότερους εξ αυτών οι οποίοι περίμεναν έστω και τελευταία στιγμή πως θα άλλαζε η απόβαση του Βελλή.

Στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επίσης ανακοινώθηκε ότι έχουν άδεια και ότι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, 23/4/2014, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στις 12:00.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ