SERIE A

Από τον πατέρα στον γιο: Η Μόντσα καλωσόρισε τον Ντάνιελ Μαλντίνι με φωτογραφία του Πάολο

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του Coppa Italia απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντάνιελ Μαλντίνι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του Coppa Italia απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μόντσα ήρθε σε συμφωνία με την Μίλαν για το δανεισμό του Ντάνιελ Μαλντίνι ως το φινάλε της σεζόν και την παρουσίασε με ιδιαίτερο τρόπο, θυμίζοντας τη στενή σχέση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τον πατέρα του παίκτη, Πάολο.

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Έμπολι όπου το πρώτο μισό της σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται σε επτά ματς και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μόντσα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Μίλαν για να τον έχει στο δυναμικό της μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα επιστρέψει το καλοκαίρι στο Μιλανέλο, με τον 22χρονο να υπογράφει το συμβόλαιό του με τους μπριαντσόλι την Τετάρτη, στο σπίτι του Αντριάνο Γκαλιάνι στο Μιλάνο, για να δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο παράγοντα να θυμίσει κάτι από το ένδοξο παρελθόν του.

Σε αυτό φυσικά έχει περίοπτη θέση ο θρυλικός Πάολο Μαλντίνι, με την Μόντσα να καλωσορίζει τον Ντάνιελ με μία φωτογραφία που δείχνει τον Γκαλιάνι να ανταλλάσει χειραψία τόσο με τον ίδιο όσο και με τον πατέρα του, την εποχή που ο Ιταλός θρυλικός αμυντικός αγωνιζόταν στους ροσονερι.

"Από τον πατέρα στον γιο", αναφέρει ο λογαριασμός τη Μόντσα στο Twitter, με τον Ντάνιελ Μαλντίνι να αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την Μόντσα το ερχόμενο Σάββατο (13/01) όπου υποδέχεται στο "U-Power Stadium" την πρωτοπόρο Ίντερ.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ