ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Από τον πάγκο στο... ξενοδοχείο ο Μουρίνιο!

Από τον πάγκο στο... ξενοδοχείο ο Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε ένα νέο "κόλπο" για να αναστατώσει την UEFA, καθώς σύμφωνα με σενάρια της τελευταίας στιγμής (επιβεβαιώθηκαν αργότερα) είναι πιθανό να παρακολουθήσει τον 2ο ημιτελικό Μπαρτσελόνα-Ρεάλ από... δωμάτιο ξενοδοχείου!

Λόγω της αποβολής του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει δικαίωμα απόψε το βράδυ να καθήσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου", όμως ενδέχεται να μην βρίσκεται ούτε καν στο γήπεδο.

Για λόγους ασφαλείας, έχει αποφασιστεί από τους ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην κάτσει στις εξέδρες του γηπέδου ο τεχνικός των "μερένγκες" αλλά να φιλοξενηθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μπουθ, με τον Μουρίνιο από την πλευρά του να μην φαίνεται και τόσο ευχαριστημένος από αυτό το σενάριο.

Βλέπετε, η παρουσία του σε μπουθ θα σημάνει και την αυτόματη παρουσία εξουσιοδοτημένου ανθρώπου της UEFA στον ίδιο χώρο, για να διασφαλίσει ότι δεν θα στείλει οποιοδήποτε μήνυμα (είτε με το τηλέφωνο, είτε με sms, είτε με κάποιο χαρτάκι) στον βοηθό του Αΐτορ Καράνκα, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς για προπονητές που εκτίουν ποινή αποκλεισμού από τους πάγκους.

Η ιδέα λοιπόν που επεξεργάζεται ο Μουρίνιο -σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικών ΜΜΕ- είναι να μην πάει καθόλου στο γήπεδο αλλά να δει τον αγώνα από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βαρκελώνη, όπου θα μπορεί ανενόχλητος από τα "αδιάκριτα μάτια" της UEFA να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του πάγκου!

Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για μία ακόμα "προκλητική" συμπεριφορά από πλευράς του Πορτογάλου, σίγουρα όμως αν επιλέξει να το κάνει θα μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον αγώνα χωρίς τον φόβο της παρέμβασης από την UEFA.

Η συνέχεια στο νέο αυτό σίριαλ που αφορά το Clasico λίγο πριν τη σέντρα...

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ