ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Από τον Εργοτέλη στην Wadi Degla ο Μπούζας

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εργοτέλης ήρθε σε συμφωνία με την Wadi Degla, ομάδα του Τάκη Γκώνια, για την παραχώρηση του 24χρονου Βασίλη Μπούζα.

Σε συμφωνία με την Wadi Degla, ομάδα της οποίας την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει πλέον ο Τάκης Γκώνιας, ήρθε ο Εργοτέλης για την παραχώρηση του 24χρονου Βασίλη Μπούζα.

Ο σύλλογος της Αιγύπτου κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα της Κρήτης η οποία την αποδέχθηκε ενώ κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Εργοτέλη αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπούζα στην Wadi Degla. Μετά από επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Αιγυπτιακή ομάδα και ολιγοήμερες διαπραγματεύσεις επήλθε η συμφωνία.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης για την πώληση του Βασίλη Μπούζα εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων που θα εισπράξει θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20% . Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί το Βασίλη Μπούζα για την συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Aπo την πλευρά του o Βασίλης Μπούζας μιλώντας για την μεταγραφή του επεσήμανε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Wadi Degla είναι ο κ. Γκώνιας. Ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί του και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο και το πλάνο της δουλείας του και αυτό πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους του συμπαίκτες μου και εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να φτάσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ