ΛΙΟΝ

Από τον Άγιαξ στην Λιόν ο Ταγλιαφίκο

Ο Νικολάς Ταγλιαφίκο με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στην Χέρενφεν | 11 Μαΐου 2022
Ο Νικολάς Ταγλιαφίκο με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στην Χέρενφεν | 11 Μαΐου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Σε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε το Σάββατο (23/7) η Λιόν, με την Ολιμπίκ να κάνει δικό της τον Νικολάς Ταγλιαφίκο για τα επόμενα τρία χρόνια καταβάλλοντας 4.200.000 ευρώ στον Άγιαξ.

Μετά από την Μούρθια και τον Άγιαξ, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο είναι πλέον έτοιμος για δράση στον τρίτο κατά σειρά ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας του (στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Μπάνφιλντ και Ιντεπεντιέντε), με τον Αργεντινό αριστερό μπακ να είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Λιόν από το μεσημέρι του Σάββατου (23/7).

Οι "λιονέ" είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον έμπειρο άσο εδώ και καιρό και τα τελευταία 24ωρα έκανα την τελική επίθεσή τους προς τον Άγιαξ, για να επιτευχθεί τελικά συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων που έχει ως αποτέλεσμα να μπουν στα ταμεία των Ολλανδών το ποσό των 4.200.000 ευρώ (το συμβόλαιο μαζί του έληγε τον Ιανουάριο του 2023).

Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του Ταγλιαφίκο με την Λιόν θα έχει ισχύ μέχρι το 2025, με την ομάδα του Πέτερ Μπος να βάζει στη μηχανή της έναν πολύ έμπειρο παίκτη, που στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει σχεδόν 380 ματς στο υψηλότερο συλλογικό επίπεδο και 40 παρουσίες στην εθνική Αργεντινής την τελευταία πενταετία.

TAGS ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ