ΚΥΠΡΟΣ

Απο την Παιανία στην Λευκωσία

Απο την Παιανία στην Λευκωσία
Γκανουγκραβα

Ο Γκεόργκι Γκανουγκράβα θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες απο το ΑΠΟΕΛ

Ο Γκεόργκι Γκανουγκράβα μπορεί να δοκιμάστηκε και να μην έπεισε στην Παιανία, ωστόσο δεν τα παρατάει και πήγε στην Κύπρο για να δοκιμαστεί απο τον Μαρίνο Ουζουνίδη για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.
Ο Γκανουγκράβα είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1988. Αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του επιθετικού μέσου, αλλά και ως αμυντικό χαφ, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του και την άριστη τεχνική κατάρτιση. Είναι αριστεροπόδαρος και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γεωργίας.

Είναι χαρακτηριστικό οτι αν και 19 ετών μετράει ήδη 9 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Μάλιστα στις 12 Οκτωβρίου του 2005 είχε βρεθεί αντιμέτωπος της Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Γεωργία. Ο Γκανουγκράβα, προτού δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό, είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου απορρίφθηκε.

Μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου άνηκε στην Ζεσταφόνι αλλά δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για αυτό και στα τελευταία παιχνίδια αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα. Από τις 31 Ιανουαρίου που έληξε το συμβόλαιό του είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.




TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ