ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από εγχείριση αλλαγής φύλου διάρκειας 18 ωρών στο... Έιμπαρ-Ρεάλ!

Από εγχείριση αλλαγής φύλου διάρκειας 18 ωρών στο... Έιμπαρ-Ρεάλ!

Ο διασημότερος διαιτητής στην Ισπανία είναι πλέον ο Θέσαρ Νόβαλ καθώς θα δηλώσει "παρών" στο επόμενο ματς της Ρεάλ έχοντας προηγουμένως πραγματοποιήσει μία από τις πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Διαβάστε την ιστορία του.

Αυτό θα πει να συνδυάζεις δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και να είσαι σε αμφότερα πετυχημένος. Ο Θέσαρ Νόβαλ θα έχει να λέει στα παιδιά του για μία εκπληκτική εβδομάδα καθώς μέσα σε λίγες ημέρες θα βρεθεί από το χειρουργείο στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπετε, ο Βαλενθιάνος διαιτητής, ο οποιός το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου θα είναι ο ένας εκ των δύο βοηθών διαιτητή στο Έιμπαρ-Ρεάλ (για την 13η αγωνιστική της La Liga), έχει γίνει αυτά τα 24ωρα ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα στην πατρίδα του.

Και αυτό γιατί ο διάσημος πλαστικός χειρουργός προχώρησε σε μία ολοκληρωμένη εγχείριση αλλαγής φύλου όπου μέσα σε 18 ώρες ένα άτομο έγινε άνδρας από γυναίκα που ήταν μέχρι πρότινος. Ο Νόβαλ έκανε εγχείριση στο πρόσωπο και στο στήθος του 29χρονου ασθενούς, ενώ προχώρησε και στην τοποθέτηση λειτουργικού οργάνου στην επίμαχη περιοχή του.

Ο Νόβαλ, ο οποιός έχει ζήσει δύο χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δουλέψει στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι, έπαιξε το πρώτο του ματς στην La Liga ως βοηθός το 2016 στο 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Επιπλέον, έχει βρεθεί σε αγώνες για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League ενώ φέτος η κορυφαία στιγμή του στα γήπεδα ήταν η παρουσία του ως βοηθός στο 0-0 της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ