ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από άλλη διαδρομή στο Άνφιλντ το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι

A flare burns as football fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
A flare burns as football fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Όπως έγινε γνωστό η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι θα ακολουθήσει άλλη διαδρομή προς το Άνφιλντ, ενόψει της Κυριακάτικης (07/10) αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, για να αποφευχθούν πιθανά έκτροπα.

Στις 4 Απριλίου 2018 η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε απ' την επίθεση των οπαδών των "κόκκινων" στο πούλμαν των "πολιτών" κατά τη άφιξη της αποστολής στο "Άνφιλντ".

Μπουκάλια και πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν προς το πούλμαν της Σίτι, προκαλώντας ζημιές στο όχημα αλλά και την αντίδραση της Λίβερπουλ, που καταδίκασε το γεγονός και απολογήθηκε στους φιλοξενούμενους για ό,τι συνέβη.

Την ερχόμενη Κυριακή (07/10) η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει εκ νέου την Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη φορά για την Premier League και ήδη η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ παίρνει τα μέτρα της. Το πρώτο εξ αυτών είναι η αλλαγή δρομολογίου για το πούλμαν της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ήδη, έχει αποφασιστεί να ακολουθηθεί μία διαφορετική διαδρομή ώστε να μην υπάρξει καμία συνάντηση των φίλων της Λίβερπουλ με την αποστολή της "σίτι". Επιπρόσθετα, έχει αποφασιστεί να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς και έξτρα αστυνομικές δυνάμεις.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ