ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο παίκτη!

Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο παίκτη!
Oscar Lewicki

Ο Κουρζαβά της Γαλλίας, σίγουρος για την πρόκριση, κορόιδεψε τους Σουηδούς μετά το γκολ που πέτυχε στο 87', όμως ένα λεπτό αργότερα η μοίρα τον τιμώρησε. Δείτε πώς τον τρόλαραν οι αντίπαλοί του!

Στα πλέι οφ του EURO 2015 για τις εθνικές U21 γίνονται όμορφα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά συνέβη κάτι... διδακτικό για όλους μας. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να καταλάβετε τι έγινε.

Γαλλία και Σουηδία πέρασαν στη φάση των πλέι οφ, με το πρώτο παιχνίδι να τελειώνει με νίκη 2-0 των Τρικολόρ. Στο δεύτερο ματς, οι Σκανδιναβοί μπήκαν φουριόζοι και έφτασαν σχετικά εύκολα στο 3-0, κρατώντας μαζί και την πρόκριση.

Εκεί στο 87ο λεπτό ο Γάλλος άσος Κουρζαβά με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 3-1, ένα σκορ πρόκρισης με δεδομένο πως ήταν τέρμα εκτός έδρας (έγινε δηλαδή 3-3). Το κακό για τον νεαρό άσο είναι πως μετά το τέρμα που πέτυχε πήγε στους αντιπάλους του και άρχισε να τους κοροϊδεύει!

Η τύχη βέβαια δεν ήταν με το μέρος του. Ένα λεπτό αργότερα η Σουηδία έκανε το 4-1 και όπως ήταν λογικό όλη η ομάδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο παίκτη!

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο παίκτη!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ