ΙΩΝΙΚΟΣ

Απέκτησε τον Τόνι Γκονζάλες

Απέκτησε τον Τόνι Γκονζάλες
γκονζαλεζ

Την απόκτηση του Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Συζητήθηκε η παραχώρηση του Ονουάτσι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν προχώρησε

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, καθώς απέκτησε τον Τόνι Γκονζάλες, που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μέσος, γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1982 και άρχισε την καριέρα του από την Μαγιόρκα Β', ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα, στη Θιουδάδ Μούρθια και τον ΠΑΟΚ.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό και εντός της ημέρας θα περάσει από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Γκουλή.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τόνι Γκονζάλες δήλωσε:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ιωνικό. Είναι μια πρόκληση και ένα στοίχημα για μένα να παίξω σε μια ομάδα που έχει στόχους και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επαναφέρουμε τον Ιωνικό στην Σούπε Λίγκα. Ξέρω καλά πλέον την ελληνική πραγματικότητα και τις απαιτήσεις των φιλάθλων του Ιωνικού, που είναι το ίδιο απαιτητικοί όπως αυτοί της προηγούμενης ομάδας μου, του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού και εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Χρήστος Κανελλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής και ευχαρίστησε τον μάνατζερ του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Μιγκέλ Ριέρα Κλαντέρα για τη εχεμύθεια και τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα Κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, σχετικά με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι και για την έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας, από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός έχει φθάσει επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς, του ποδοσφαιριστή Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Επειδή και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να του δοθεί μεταγραφή και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θέλει να κρατάει με το ζόρι κανέναν παίκτη, εκτός από ορισμένους που δεν σεβάστηκαν τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ συζητήθηκε, αλλά δεν επήλθε συμφωνία.

Ο Ονουάτσι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και οι απαιτήσεις του Ιωνικού είναι συγκεκριμένες, τόσο για τον δανεισμό όσο και για την οψιόν αγοράς, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Ιωνικό υπάρχει ρήτρα ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή και συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της Κυπριακής ομάδας στους όρους του δανεισμού, αλλά διαφωνούμε με τους όρους της οψιόν αγοράς. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός δεν "καίγεται" να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και πλέον είναι στα χέρια των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ να επέλθει συμφωνία.

Αν και εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ονουάτσι στον ΑΠΟΕΛ, τότε αδειάζει μια θέση ξένου στην ομάδα και ο Ιωνικός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και για δύο μέσους, ένα αμυντικό χαφ και ένα αριστερό. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει της νέας περιόδου και από σήμερα μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και ο Ανέστης Αναστασιάδης που ενσωματώθηκε στην ομάδα.




















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ