PREMIER LEAGUE

Απέκτησε τον Γούντγκεϊτ η Τότεναμ

Απέκτησε τον Γούντγκεϊτ η Τότεναμ
Γουντγκεϊτ-τότεναμ

Η Τότεναμ ήταν τελικά η κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ από τη Μίντλεσμπρο έναντι του ποσού των 8 εκ.λιρών

Έντονο ενδιαφέρον για τον 28χρονο Άγγλο κεντρικό αμυντικό είχε δείξει η Νιούκαστλ και ένας ακόμα σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Χουάντε Ράμος να συμφωνεί τελικά με τη "Μπόρο" για την συγκεκριμένη μετακίνηση δαπανώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8 εκ.λιρών.
Ο Γούντγκεϊτ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα των Νιούκαστλ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τη θητεία του πάντως στην Πριμέρα Ντιβισιόν να κρίνεται ως αποτυχημένη εξαιτίας των τραυματισμών του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Τότεναμ, ο Άγγλος μπακ, ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Λίντλεϊ Κινγκ στο κέντρο της άμυνας, υποστήριξε ότι τα "σπιρούνια" αδικούνται πολύ από την τωρινή βαθμολογική τους θέση, με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουν.

"Με την ποιότητα που έχει η ομάδα, η θέση της στη βαθμολογία δεν είναι σωστή. Ελπίζω ότι θα αναρριχηθούμε στη βαθμολογία και θα φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες, η ομάδα συνδιάζει νιάτα και εμπειρία.

Έχουν λαμπρό μέλλον. Παραμένουν στη μάχη της Ευρώπης και του Κάρλινγκ Καπ, ενώ και ο τεχνικός είναι εξαιρετικός. Έχει κατακτήσει τίτλους με τη Σεβίλλη ενώ και το ρόστερ είναι φανταστικό", τόνισε ο παίκτης, ο οποίος πάντως αναμένεται να είναι στη διάθεση του Χουάντε Ράμος μετά από 15 ημέρες, καθώς αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ