ΑΓΓΛΙΑ

Απαράδεκτο, οπαδός ούρησε μέσα στο μπουκάλι του τερματοφύλακα της Γουάρινγκτον

Οπαδός ούρησε σε μπουκάλι και το αντάλλαξε με τον τερματοφύλακα της Γουάρινγκτον
Οπαδός ούρησε σε μπουκάλι και το αντάλλαξε με τον τερματοφύλακα της Γουάρινγκτον PRINT SCREEN

Οπαδός ούρησε μέσα σε μπουκάλι και το αντάλλαξε με εκείνο του τερματοφύλακα της Γουάρινγκτον, Τόνι Τόμπσον, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή όταν το αντιλήφθηκε το έχυσε πάνω στον φίλαθλο.

Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Γουάρινγκτον Τάουν με την Γκίσλεϊ για το FA Cup το Σάββατο (19/11).

Ένας οπαδός ούρησε μέσα σε μπουκάλι και είχε την ανόητη ιδέα να το ανταλλάξει με εκείνο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τόνι Τόμπσον, όπως φαίνεται από το VIDEO που κυκλοφόρησε στα social media.

Όταν ο Τόμπσον ήπιε κι αντιλήφθηκε τι συνέβη, πήρε το μπουκάλι και περιέλουσε τον οπαδό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα στο 61ο λεπτό του αγώνα.

"Ερωτεύτηκα το παιχνίδι! Με έχουν αποκαλέσει με πολλά ονόματα, αλλά το να κατουρήσουν στο μπουκάλι, να το πιώ εγώ και μετά να μου λένε ότι δεν μου επιτρέπεται να αντιδράσω επειδή είμαι παίκτης είναι εξωφρενικό.

Αυτό το άτομο έχει θέσει εμένα και την υγεία της οικογένειάς μου σε κίνδυνο και με έχει αρρωστήσει", έγραψε στην ανάρτησή του ο 28χρονος.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ