ΒΕΡΟΙΑ

Ανυπόμονος ο Κριβοκάπιτς

Ανυπόμονος ο Κριβοκάπιτς
Κριβοκάπιτς

Συνέντευξη του Κριβοκάπιτς φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Βέροιας. Ο Σέρβος αποκαλύπτει τις πρώτες του εντυπώσεις

" Οι εντυπώσεις μου από την πόλη είναι πολύ καλές. Μπορεί να είναι μικρότερη σε πληθυσμό από εκεί που έμενα στην Σερβία, αλλά είναι όμορφη και έχει πολύ καλούς ανθρώπους. Έλληνες και Σέρβοι έχουμε πολλά κοινά, είμαστε αδέρφια. Πραγματικά νιώθω πολύ άνετα εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που βρήκα στη νέα μου ομάδα. Όλοι είναι πολύ καλοί, ο πρόεδρος κ. Αρβανιτίδης, ο προπονητής κ. Καλαϊτζίδης και όλα τα άτομα που βρίσκονται στην ομάδα. Επίσης βλέπω ότι υπάρχουν έμπειροι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά φέτος".

Για το τι γνώριζε γύρω από το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: " Γνώριζα τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίσαμε σε φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα το 2003, όταν και χάσαμε 2-0. Τις υπόλοιπες ομάδες θα τις μάθω στα μεταξύ μας παιχνίδια".

Σε ερώτηση αν η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος είναι θετική ή αρνητική, σχολίασε: " Για μένα προσωπικά είναι θετική, καθώς με βοηθάει να ετοιμαστώ καλύτερα, αφού δεν πρόλαβα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όσο για την ομάδα, θα δούμε στην πορεία αν την ωφελήσει ή όχι".

Και ο στόχος: " Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Αν στη συνέχεια δούμε πως έχουμε πιθανότητες για κάτι υψηλότερο, θα το κυνηγήσουμε".

Κλείνοντας, πρόσθεσε: " Το μόνο που θέλω να πω είναι πως ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα".







TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ