ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Τσάβι δεν έχει την εμπειρία μου, θα τον βοηθήσει ότι ήταν ένας εξαιρετικός μέσος"

Ο Κάρλο Αντσελότι στον αγώνα της Ρεάλ με τη Σεβίλλη
Ο Κάρλο Αντσελότι στον αγώνα της Ρεάλ με τη Σεβίλλη © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως θέλει την Κυριακή (14/1) του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ακόμα κι αν η Ρεάλ δεν το αξίζει, ενώ αναφέρθηκε και στον Τσάβι.

Η Ρεάλ θα διεκδικήσει την Κυριακή (14/1) στο Ριάντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα το 12ο Σούπερ Καπ στην καριέρα της, με τον Κάρλο Αντσελότι να φτάνει τα 11 τρόπαια απ' όταν κάθισε στον πάγκο του συλλόγου.

Ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ιταλό τεχνικό, αφού αν οι μερένγκες τα καταφέρουν, τότε θα πιάσει τον Ζινεντίν Ζιντάν ως ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής του συλλόγου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι τόνισε πως θέλει το τρόπαιο, ακόμα κι αν η Ρεάλ δεν το αξίζει, ενώ αναφερόμενος στον Τσάβι δήλωσε πως δεν έχει την εμπειρία του.

"Αν παίξουμε καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, θα κερδίσουμε, αλλά θα χαιρόμουν επίσης, να κερδίσουμε ακόμα κι αν δεν το αξίζουμε

Ο Τσάβι κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν έχει την εμπειρία μου, όπως δεν την είχα στην ηλικία του. Ήταν ένας φανταστικός μέσος και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τα παιχνίδια τα προετοιμάζουμε με 11 παίκτες, ποτέ δεν έχω προμελετήσει τις αλλαγές. Είναι δύσκολο να το σκεφτώ εκ των προτέρων. Αλλά ξέρω ότι όσοι βρίσκονται στον πάγκο είναι προετοιμασμένοι και έχουν πάντα κίνητρο για να μπουν".

Είναι μία διοργάνωση που τελειώνει αύριο, τα υπόλοιπα είναι μια άλλη ιστορία. Είναι ένας σημαντικός τίτλος για την ιστορία του συλλόγου. Θα είναι όπως όλα τα clasico, όπου όλα θα κριθούν στις μικρές λεπτομέρειες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ