ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Καλός ο Χάλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League"

Ο Κάρλο Αντσελότι σε αγώνα της Ρεάλ στο Μπερναμπέου απέναντι στην Σοσιεδάδ | 5 Μαρτίου 2022
Ο Κάρλο Αντσελότι σε αγώνα της Ρεάλ στο Μπερναμπέου απέναντι στην Σοσιεδάδ | 5 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League ενώ φρόντισε να κάνει μία εντυπωσιακή ντρίμπλα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Χάλαντ από την Σίτι.

Ο Κάρλο Αντσελότι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (11/5) ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λεβάντε την Τετάρτη και σε αυτήν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Λίβερπουλ, την ομάδα που θα κληθεί να νικήσει στις 28 Μαΐου στο Παρίσι η Ρεάλ για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της.

"Παρακολούθησα το ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα ως οπαδός και ως αναλυτής. Περισσότερο ως αναλυτής πάντως. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Λίβερπουλ.

Εγώ την ξέρω καλά επειδή την έχουμε αντιμετωπίσει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον δύο φορές, με την Νάπολι, με την Έβερτον, αλλά και σε φιλικά...

Εκείνοι γνωρίζονται πολύ καλά τόσο εμένα όσο και την Ρεάλ. Για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν μυστικά. Θα προετοιμαστούμε καλά, με την μέγιστη ηρεμία", τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις μεταγραφές των μερένγκες ("θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε μετά τον τελικό"), τοποθετήθηκε για τη μετακίνηση του Έρλινγκ Χάλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι.

"Είναι ένας μεγάλος παίκτης και η Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προτιμώ όμως την ομάδα μου, που μου έφερε να απολαμβάνω έναν ακόμα τελικό Champions League. Η σεζόν ήταν εύκολη λόγω της σχέσης μου με τους παίκτες.

Εδώ υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League, τους λέω πως θα κάτσουν στον πάγκο και μου λένε "ουδέν πρόβλημα μίστερ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ