ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Κακά, ο κορυφαίος στον κόσμο."

Αντσελότι: "Κακά, ο κορυφαίος στον κόσμο."
Κακά
Ο μέσος των "Μιλανέζων" πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Βέλγους πετυχαίνοντας τρία γκολ, αποδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο σε όσους τον παρακολούθησαν.

Πιο φανατικός του "οπαδός" δεν είναι άλλος από τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δηλώνει πως ο Κακά είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

"Ο Κακά είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάνει πολύ σημαντικά πράγματα με μεγάλη ευκολία."

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ οι "ροσονέρι" δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

"Νομίζαμε ότι είχαμε περάσει. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν βαθμό και θα τον διεκδικήσουμε στην Αθήνα. Με την Άντερλεχτ κάναμε ένα καλό ματς, αν και μας πίεσαν λίγο οι αντίπαλοι, ωστόσο επιθετικά τα πήγαμε περίφημα."

Από την πλευρά του ο Κακά σε μια ένδειξη ωριμότητας και μετριοφροσύνης τόνισε πως το χαροποιούν οι δηλώσεις του προπονητή του, αλλά θεωρεί πως ο Ροναλντίνιο είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα είπε:

"Χαίρομαι για τα λόγια του προπονητή μου, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου και πρέπει να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς.

Ο Ροναλντίνιο ήταν πάντα ένα είδωλο για μένα και τον παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον από τότε που έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τον θαύμαζα και με την εθνική Βραζιλίας.

Δεν είχα πετύχει ποτέ μου χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς το τρίτο γκολ ήταν ξεχωριστό για μένα. Ευχαριστήθηκα επίσης πάρα πολύ το γκολ που έβαλα μετά το συνδυασμό μου με τον Καφού."















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ