ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ, στα πέναλτι ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε"

Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ"
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πωςοι παίκτες του πάλεψαν και υπέφεραν απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, παρόλα αυτά όταν έστειλαν το ματς στα πέναλτι ήταν όλοι σίγουροι στην Ρεάλ πως θα πανηγύριζαν την πρόκριση στους "4" του Champions League.

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους παίκτες του Γκουαρδιόλα, όμως κράτησε το 1-1 στο 90λεπτο και στην παράταση και στο φινάλε πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στους "4" του Champions League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Εκεί, ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήταν σίγουρος για την τελική έκβαση του ματς, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα στο χορτάρι απέναντι σε μία υπερταλαντούχα ομάδα.

"Πώς το εξηγώ; Αρχίσαμε καλά στο ματς, προηγήθηκαμε και ύστερα αρχίσαμε να υποφέρουμε, να δίνουμε μάχες, να θυσιαζόμαστε.

Παίζαμε άμυνα έξω από την περιοχή μας, η Σίτι είχε τον έλεγχο αλλά γενικά πιστεύω ότι αμυνθήκαμε καλά. Αυτό που έκανε η Ρέαλ το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν, να πετυχαίνει κάτι που ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Στα πέναλτι ήμασταν πεπεισμένοι πως θα παίρναμε την πρόκριση. Προφανώς και μου αρέσει όταν βλέπω την ομάδα μου να μάχεται και να παλεύει, πέρα από την ποιότητα που έχει. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο", τόνισε ο Ιταλός προπονητής των μερένγκες, για να προσθέσει:

"Ο Γκουαρδιόλα με συνεχάρη για την πρόκριση και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Ήταν τζέντλεμαν όπως συνηθίζει να είναι".

Όσον αφορά δε στο αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ της Ρεάλ, με δεδομένο πως ακολουθεί το Clasico με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής στο "Μπερναμπέου" (21/04, 22:00), ο Αντσελότι ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν έχουμε προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την Κυριακή για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, θα κοιμηθούμε εδώ για να ηρεμήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε αυτό που πετύχαμε απόψε.

Όλοι πίστευαν πως ήμασταν νεκροί αλλά δεν πρέπει να θεωρείς νεκρή την Ρεάλ επειδή η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ