ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Γιατί μιλάτε για τους Μπέιλ, Γιόβιτς, Αζάρ και όχι για τους Θεμπάγιος και Καρβαχάλ;"

 Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Έλτσε στο Μπερναμπέου
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Έλτσε στο Μπερναμπέου © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους Μπέιλ, Γιόβιτς και Αζάρ που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Αθλέτικ επικράτησε 1-0 της Ρεάλ με γκολ του Μπερενγκέρ στο 89' στον προημιτελικό του Copa Del Rey και την απέκλεισε. Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για το αν έχουν τιμωρηθεί ο Μπέιλ, ο Γιόβιτς και ο Αζάρ, καθώς δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό. Ο ίδιος το αρνήθηκε.

"Δεν έχω κάτι να πω. Γιατί δεν μιλάτε για τον Θεμπάγιος ή τον Καρβαχάλ; Δεν υπάρχει κάτι. Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και δεν συμπεριλαμβάνονται σ' αυτές. Για να είμαι δίκαιος, πρέπει να μιλάτε για τον Θεμπάγιος και τον Βαγέχο, δεν έχουν παίξει επίσης ούτε λεπτό" σχολίασε συγκεκριμένα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού κόντρα στην Αθλέτικ και τόνισε πως το ματς δεν ήταν το χειρότερο της σεζόν παρά τον αποκλεισμό.

"Ήταν περίπλοκο παιχνίδι. Κερδίσαμε το ματς του πρωταθλήματος, αλλά το σημερινό ήταν δύσκολο. Οι δύο ομάδες ήταν ίσες έως το τελευταίο λεπτό. Η Αθλέτικ το αξίζε για την προσπάθεια που έκανε, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν το χειρότερο ματς της σεζόν" ανέφερε ο προπονητής της Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ