ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για Κούμαν: "Έδωσε ό,τι μπορούσε στην Μπαρτσελόνα"

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σαχτάρ και τη Ρεάλ
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σαχτάρ και τη Ρεάλ © 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι θέλησε να στηρίξει τον ομόλογό του στην Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, πριν ακόμα γίνει γνωστή η απόλυσή του από τους "μπλαουγκράνα", τονίζοντας πως ο Ολλανδός έδωσε στον καταλανικό σύλλογο ό,τι μπορούσε.

Η νέα ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Ρόναλντ Κούμαν να απολύεται από τον καταλανικό σύλλογο, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, με την ανακοίνωση του "διαζυγίου" να έρχεται λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής των "μερένγκες", Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ ακόμα δεν είχε γνωστοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας του Ολλανδού κόουτς με τους Καταλάνούς, θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του προς τον Κούμαν. Ο Ιταλός τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε πως η απόλυση είναι μέρος της δουλειάς τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο 58χρονος έκανε ό,τι μπορούσε.

"Έχω απολυθεί αρκετές φορές και είμαι ακόμα εδώ, ζωντανός και χαρούμενος. Το να απολυθείς είναι μέρος της δουλειάς και πρέπει να τα δώσεις όλα μέχρι την ημέρα που θα συμβεί αυτό. Μετά, αφού σε απολύσουν, πρέπει να κοιτάς μπροστά, έχοντας τη συνείδησή σου ήσυχη. Έδωσε (ο Κούμαν) ό,τι μπορούσε να δώσει", δήλωσε ο Ιταλός κόουτς στους δημοσιογράφους μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Οσασούνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ