CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Άξιζε το γκολ ο Τσιτσαρίτο"

Αντσελότι: "Άξιζε το γκολ ο Τσιτσαρίτο"

Ο Κάρλο Αντσελότι εξήρε την απόδοση του "χρυσού" σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης Τσιτσαρίτο στη νίκη της "Βασίλισας" επί της Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο με 1-0 στο Μπερναμπέου. Το γκολ πέτυχε ο Τσιτσαρίτο. Ο επιθετικός της Ρεάλ ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Ρεάλ στην διάρκεια του ματς και δικαιώθηκε για την επιμονή του τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιτελικού.

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αγωνιστικότητα του Μεξικάνου στις δηλώσεις του μετά το ματς.

" Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις και να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας στις στημένες φάσεις. Ο Τσιτσαρίτο έπαιξε πολύ καλά. Είχε μία δύσκολη σεζόν και άξιζε το γκολ.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας στη σεζόν. Η Ατλέτικο είναι μία δυνατή ομάδα και πάντα μας δυσκολεύει. Το πρώτο ματς μας έδωσε αυτοπεποίθηση να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα και να βάλουμε γκολ. Διατηρήσαμε το όνειρο ζωντανό να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια που διεκδικούμε. Κάθε παιχνίδι είναι ένα τεστ για μας.

Δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα θα παίξουμε στα ημιτελικά. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Έχουμε χρόνο να επιστρέψουν οι τραυματίες και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και μας βοήθησε πολύ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ