ΙΝΤΕΡ

Aντριάνο: "Θέλω να παίξω στη Βραζιλία"

Aντριάνο: "Θέλω να παίξω στη Βραζιλία"
New Image

Την επιθυμία να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου ενδιαφέρονται για αυτόν Σαν Πάολο και Φλαμένγκο, εξέφρασε ο Αντριάνο

Ο Βραζιλάνος φορ θα παραμείνει στην πατρίδα του μέχρι το τέλος του 2007, προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης που το χρηματοδοτεί η διοίκηση της Ίντερ, με τον ίδιο να εκφράζει δημόσια την αντίθεσή του με την πρόθεση των πρωταθλητών Ιταλίας να τον παραχωρήσουν στη μετεγγραφίκή περίοδο του Ιανουαρίου σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.
"Θέλω να γυρίωσ στη Βραζιλία. Η κατάστασή μου στην Ιταλία είναι πολύ άσχημη", τόνισε ο Αντριάνο με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της "O Estado de Sao Paulo", για να συμπληρώσει:

"Μου έχουν απαγορεύσει να μιλήσω, δεν είναι απίστευτο; Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω, όμως αν το έκανα θα είχα προβλήματα. Τα λάθη ανήκουν στο παρελθόν. Θα δούμε τί θα γίνει με τη Φλαμένγκο".

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ευρωπαϊκών ομάδων, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους το τελευταίο διάστημα οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τους "νερατζούρι" να έχουν πάψει να πιστεύουν πλέον ότι μπορεί ο Βραζιλιάνος να προσφέρει στην ομάδα και αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ