ΙΝΤΕΡ

Αντριάνο: "Πάω σε ομάδα που θα παίζω"

Αντριάνο: "Πάω σε ομάδα που θα παίζω"
Αντριάνο-Ίντερ

Την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να έχει χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με ό,τι γίνεται στην Ίντερ, εξέφρασε ο Βραζιλιάνος φορ

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει, όμως οι τελευταίες κόντρες του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι (τον έχει αποκλείσει από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια των "νερατζούρι) καθώς και οι δηλώσεις του περί συνεχίζομενης κατάθλιψης έχουν αλλάξει εντελώς το κλίμα στην ομάδα αναφορικά με την παραμονή του.
"Θέλω να παίζω και δεν με ενδιαφέρει το που", τόνισε ο Αντριάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό "Rede Globo" και συνέχισε:

"Δεν αισθάνομαι άσχημα και παίζω καλά το τελευταίο διάστημα. Τώρα περιμένω απλά την απόφαση από το αφεντικό και το σύλλογο. Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν και σε αυτά που έχουν γίνει, όμως ξεκίνησα τη σεζόν έχοντας την ελπίδα ότι θα παίξω, και ξαφνικά έμεινα εκτός αποστολής χωρίς καμία εξήγηση.

Ο Κάρλος Ντούνγκα (ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας) μου έχει δώσει πολλές συμβουλές για το πώς να σταματήσω να επαναλαμβάνω τα παλιά μου προβλήματα. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Χαμογελάω ξανά γιατί τα πράγματα πάνε καλά", κατέληξε στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος φορ.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ