EUROPA LEAGUE

Άντρεσεν: "Πολύ δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε"

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο προπονητής της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι πολύ μικρές για την ομάδα του, ωστόσο θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να τις εξαντλήσουν.

Βλέποντας με απόλυτη αντικειμενικότητα τα πράγματα, ο προπονητής της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν, θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο η νορβηγική ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει τα πάντα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Άντρεσεν:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: "Κατά τη δική μου άποψη η Βαλερένγκα είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ με προσωπικές ενέργειες από δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

Για τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε η Βαλερένγκα: "Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τη φετινή χρονιά. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε κλασικές ευκαιρίες. Πέρσι η ομάδα μου είχε τις περισσότερες φάσεις σε όλο το πρωτάθλημα, όμως φέτος δε συμβαίνει αυτό".

Για το πως περίμενε τον ΠΑΟΚ: "Ακριβώς όπως τον είχα μελετήσει εμφανίστηκε. Πολύ καλός στην άμυνα, κρατώντας την μπάλα και προσπαθώντας να "χτυπήσει στην αντεπίθεση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ