ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντονίτο... φινίτο

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Ο Μπόλονι δεν "πείστηκε" από τον Ισπανό μπακ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του κι ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί και με περιπτώσεις δεξιών ακραίων αμυντικών στο χειμερινό "παράθυρο". Σε προχωρημένες επαφές με εξτρέμ και κεντρικό χαφ ο Πιέρ Ντρεοσί.

Πολλές φορές κάποια πράγματα είναι γραφτό, της... μοίρας όπως λένε, να μην "κολλήσουν", να μην προχωρήσουν για καιρό μαζί. Κι όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Αντονίτο Ρεγάλ στον Παναθηναϊκό θα είναι ολιγόμηνη, με τον Ισπανό δεξιό μπακ, να τελεί πλέον προς... αποχώρηση και να τελειώνει λίαν συντόμως από το "τριφύλλι".

Αποκτήθηκε ως (προτελευταία πίσω από τον Μαουρίσιο) μεταγραφική κίνηση στο προηγούμενο "παράθυρο" που έκλεισε στις 5 Οκτώβρη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο 32χρονος δεξιός μπακ, ωστόσο, στάθηκε πάρα πολύ άτυχος όταν λίγες μέρες αργότερα προσβλήθηκε από έναν σπάνιο ιό που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της ιστορίας, ήταν να μείνει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο νοσοκομείο, να τεθεί εκτός προπονήσεων για περίπου ένα δίμηνο και να μην μπορέσει να βοηθήσει ούτε... λεπτό αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, σε όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε. Και πλέον δεν θα προλάβει να φορέσει καν τη φανέλα των "πράσινων" σε επίσημο ματς. Απ’ τις πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Αν κι εδώ και περίπου 50 μέρες μετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ο Αντονίτο δεν μπόρεσε να "πείσει" τον Λάζλο Μπόλονι, ακόμη κι όταν επέστρεψε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Το αντιλήφθηκε ακόμη πιο έντονα την τελευταία εβδομάδα, όταν παρά τις ουκ ολίγες απουσίες των "πράσινων" ελέω Covid-19, δεν μπήκε καν σε αποστολή. Από εκεί και πέρα, βλέποντας πως δεν έχει (αγωνιστικό) μέλλον στον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος μπακ επιθυμεί κι ο ίδιος πια για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μαζί με τη σύζυγό του, που έφερε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες την κορούλα τους (το πρώτο τους παιδί) και βρίσκονται μαζί του εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, ο Αντονίτο έχει προτάσεις από ισπανικές ομάδες τις οποίες κι εξετάζει και θα αναζητηθεί μία φόρμουλα για να "σπάσει" το συμβόλαιό του.

Ο δε Παναθηναϊκός θα κινηθεί -κι επίσημα πλέον (διότι... ανεπίσημα έχει ξεκινήσει να ψάχνει εδώ κι εβδομάδες)- για την απόκτηση (και) δεξιού μπακ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της άμυνας. Διότι αλλιώς η σεζόν δεν... βγαίνει με έναν δεξιό μπακ. Γιατί όταν θα απουσιάζει ο Αργεντινός (όπως τώρα) ο Μπόλονι αναγκάζεται να καταφεύγει σε... αλχημείες τύπου Χουάνκαρ, Μολό ή και Τζαβίδα. Τον τελευταίο είχε στο μυαλό του να τον χρησιμοποιήσει δεξιά απ’ το ματς με τον Αστέρα, αλλά ο κορονοϊός, του... χάλασε τα σχέδια.

Για τη θέση του δεξιού μπακ έχει ήδη γίνει προεργασία από τον Πιέρ Ντρεοσί. Όπως αντίστοιχα έχει γίνει και για τον κεντρικό χαφ, αλλά και για τον εξτρέμ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι -ειδικά για τις δύο τελευταίες θέσεις- ο Γάλλος general manager του "τριφυλλιού" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με υποψήφιους "στόχους.

Ο Ντρεοσί έχει καταλήξει μαζί με τον Μπόλονι στους βασικούς στόχους, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να κλείσουν και τα δύο "μέτωπα" μέσα στο επόμενο δεκαήμερο…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ