ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αντιμέτωπος με την πρώην του ο Ντόστανιτς

Αντιμέτωπος με την πρώην του ο Ντόστανιτς
Ντόστανιτς, Κούγιας, Κυπαρίσσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (1/10, 18.15) την ΑΕΛ και ο Ράτκο Ντόστανιτς θα συναντήσει την πρώην του ομάδα, την οποία καθοδήγησε πέρυσι σε 25 ματς. Ίδια με Κέρκυρα η αποστολή των Βοιωτών.

Δεύτερη διαδοχική νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει το Σάββατο (1/10, 18.15) ο Λεβαδειακός, μετά την επικράτηση σε βάρος της Κέρκυρας. Οι Βοιωτοί θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Ράτκο ντόστανιτς, που θα βρει απέναντί του την πρώτην του ομάδα, γνωστούς και φίλους.

Πέρυσι ο Σέρβος καθοδήγησε την ΑΕΛ σε 25 παιχνίδια στη Football League, με απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Αποτέλεσε παρελθόν για τους "βυσσινί" μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναιγιάλειο.

Η αποστολή του Λεβαδειακού δεν παρουσιάζει καμία διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τους Φαίακες. Έτσι, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Παππάς, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ.

Photo credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ